Fizetés

BANKI ÁTUTALÁS

Köszönjük, hogy a banki átutalás lehetőségét választotta, mellyel csökkenti a kiszállítási költségeit.
Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett számlaszáma IBAN formában: HU03103000021067635349020019

Az utalásnál kérjük feltüntetni a megrendelés azonosító számát, mivel nem küldünk előszámlát! Az átutalást kérjük három munkanapon belüli határidőig teljesíteni.

UTÁNVÉTEL

Amennyiben a Securiapro.hu rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot, amelynek költsége 500 Ft. A fizetést készpénzben vagy bakkártyás fizetési lehetőséggel lehet lebonyolítani az áru átvételekor.

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

Szolgáltató: ComGate Payments, a.s. https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana

Elérhetőség:     

       ComGate Payments, a.s.
       Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
       E-mail: platby-podpora@comgate.cz
       Tel:  +420 228 224 267

A rendszer figyelmeztetni fogja, hogy adja meg bankkártyájának adatait a ComGate részére.

Írja be a bankkártya számát (a számot a bankkártya elején találja), adja meg a kártya érvényességét (Expires end - a kártya elején található a bankkártya száma alatt), az utolsó lépésként adja meg CVC/CVV kódot, amit a bankkártya hátoldalán talál. 

Az adatok kitöltése után kattintson a Fizetés gombra, és várja meg, amíg a fizetési folyamat átirányul az e-shop oldalára !! (Ez a folyamat nem tarthat tovább 5 percnél.)

Néhány másodperc múlva egy ingyenes, 3D Secure kóddal ellátott SMS-t kap a mobiltelefonjára. Ugyanakkor megjelenik egy online vásárlást megerősítő a képernyőn, amelybe az SMS-ben megkapott kódot írja be.

Mire való a 3D Secure? A bankkártyás fizetések még nagyobb biztonságára.  

FIGYELEM ! Ha a fizetés sikertelen volt, a ComGate közvetlenül tájékoztatja Önt, és visszairányítja az webshopba, ahol a megrendelését nem kifizetett-ként fogjuk evidálni. Ha ez megtörténik, javasoljuk, hogy próbálkozzon újra a rendeléssel.

Ha a megrendelése sikeresen el lett küldve a rendszernek, azonnal regisztráljuk és feldolgozzuk.