Nincs értékelés

Securia Pro PoE Splitter PD IEEE802.3af 12V 15.4W Support 10/100M

Az eszköz segítségével Ethernet kábelen keresztül juttathatjuk el a tápot a routerhez illetve AP-hoz.

Raktáron (1 db)
Kód: 01839
Márka: Securia Pro
2 700 Ft
Kategória: Digitális IP kiegészítői
Jótállás: 2 év

A passzív Power Over Ethernet készlet az aktív alkatrészek táplálására szolgál Ethernet kábelen keresztül. A teljes készlet 2 darab injektort és egy osztót tartalmaz. A készlet 2,1 mm átmérőjű hálózati csatlakozóval rendelkező eszközökhöz készült.

A csatlakozás megfelel egy normál passzív POE-nak - az áramellátási csatlakozó közepe a középvezetékekhez (kék pár), a tápcsatlakozó köpenye a végvezetékekhez (barna pár) csatlakozik.
A Power Over Ethernet egyszerű módja a tetőn lévő hozzáférési pont áramellátásának, vagy bárhol, ahol nincs hálózati feszültség.
A passzív PoE laza vezetékeket használ egy Ethernet-kábelben, hogy áramellátást biztosítson a távoli oldalon lévő készülékekhez.
Rövid távolságok esetén (kb. 10 m-ig, az adott készüléktől függően) általában lehetséges ezt a passzív PoE-t használni. Hosszabb távolságok esetén használja a 802.11af aktív PoE-t.

Figyelem:

Ne próbálja kompenzálni a feszültségesést a hosszú vonalon eth. kábelt használva egy nem szabványos tápegységgel, az aktív készülékekhez ajánlottnál magasabb névleges feszültséggel. Feszültségesés az eth kábelen csak akkor fordul elő, ha a tápegysôg terhelés alatt van, és az áram átfolyik a kábelen. Amikor az áramfogyasztás csökken (pl. a hozzáférési pont újraindításakor), a forrás teljes feszültsége eléri a vezeték túlsó végét, ami szélsőséges esetekben károsíthatja a hozzáférési pont bemeneti stabilizáló áramköreit.

 

A készlet tartalmaz:

  • két passzív PoE eszközt (POE tápfeladó és POE tápleválasztó)
  • RJ-45 és 2.1/5.5mm (tápfesz) csatlakozót

A PoE adapter a LAN eszközök, kamerák számára juttat tápfeszültséget a (DC feszültség 12 V) a tipikus átviteli kábelek (FTP/UTP, stb.) nem használt érpárjain.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: