Beállítások az alkalmazásban

Hogyan állítsuk be a wifi-forgó kamerát, hogy automatikusan követi az objektum mozgását.

Ezt a funkciót az alkalmazásban Auto Track-nek hívják, és nem minden Securia Pro kamera támogatja, ezért a beállítás megkezdése előtt ellenőrizze a termékleírást, hogy megtudja, hogy a fényképezőgép rendelkezik-e ezzel a funkcióval.

Számos beállítási lehetőséggel rendelkezik, alap és haladó.

Az alapbeállítás aktiválásához csúsztassa a gombot az Auto Track Switch alkalmazásban az alábbi pozícióba

Ebben az üzemmódban a kamera egy mozgó tárgy mögé forog, és az utolsó pozícióban marad, ahol követni tudta az objektumot.

A speciális követési opciót az Érzékenység beállítás aktiválja, ahol beállíthatja a megfigyelt objektumok érzékenységét, és három lehetőség közül választhat: Alacsony, Közepes és Magas.

Az érzékenység kiválasztásának megerősítésével kiválaszthatja, hogy a kamera mennyi ideig figyelje a mozgó objektumot, majd a kamera visszatér abba a pozícióba, amelyben elforgatta / beállította. Esetünkben 5 másodperc hosszúságunk van.

Ezután erősítse meg a beállításokat a Set Watch gombbal

Ez a kibővített lehetőség például a bejárati kapu megfigyelésére használható, ahol a kamera a bejárathoz van állítva, és mozgó tárgy észlelése után a kamera addig figyeli ezt az objektumot, amíg meg nem áll, vagy elhagyja a megfigyelt területet és visszaállítja a kamerát az alapértelmezett beállítási pont.

 
összesen 1 termék
Vissza a boltba