4 javaslat a beltéri biztonsági kamera elhelyezéséhez otthonában

A biztonsági kamerák nemcsak kint, hanem a beltérben is fontos szerepet játszanak. A tolvajok elleni biztonság mellett felhasználhatja őket gyermekek vagy háziállatok ellenőrzésére is. Mivel a modern biztonsági kamerák lehetővé teszik a valós idejű felvételek streamelését az interneten keresztül, reális képet kaphat arról, hogy mi zajlik otthonában, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Modern beltéri biztonsági kamerák

A beltéri kamerákat a tömörség figyelembevételével fejlesztették ki. Ennek köszönhetően könnyen telepítheti őket az egyes helyiségekbe anélkül, hogy zavaró legyen. A legjobb elhelyezésük a helyiségek sarkai, ahonnan általában a lencsének nyílik a legjobb "kilátás". A klasszikus IP beltéri kamerák mellett a kis kémkamerák sem maradhatnak el. Ezek akkor lesznek hasznosak, ha titokban kell rögzíteni.

E-üzletünkben minőségi, a legújabb technológiákkal felszerelt belső biztonsági kamerákat talál. Az éjszakai látás minőségi képet biztosít nehéz körülmények között is, és a mozgásérzékelő értesítést küld, ha bármilyen tevékenységet észlel. Egyes modellek nemcsak mikrofonnal, hanem hangszóróval is felszereltek. Hallgathatja a szoba hangjait, és közben távolról is kommunikálhat gyermekeivel vagy háziállataival kamerán keresztül.

 

Hová helyezze a biztonsági kamerákat?

A beltéri biztonsági kamerák nem feltétlenül rögzítik az otthon összes helyiségét. Csak annyit kell tennie, hogy több stratégiai vagy kritikus helyre telepíti őket.

  1. Előcsarnok

Az előszobában található kamera lehetővé teszi a bejárati ajtó területének megfigyelését. Könnyedén megtudhatja például, hogy gyermekei mikor jönnek haza vagy mennek ki. A mozgásérzékelő értesítést küld, ha az ajtó nyitva van. Azonnal felismerheti a potenciális nem kívánt látogatókat.

  1. Gyermekszoba

A gyermekszoba kamerája enyhítheti az aggodalmát és az állandó ide-oda járkálást a házban, különösen akkor, ha kisgyermekei vannak otthon. Ha kisbabája van, a kamerával folyamatosan figyelheti a tevékenységét, akkor is, ha Ön egy másik szobában tartózkodik. Könnyedén ellenőrizheti azt is, hogy idősebb gyermekei mit csinálnak, és leselkedik-e valamilyen veszély számukra. A kétoldalas audiokamerákkal akár közvetlenül is komunikálhat a gyerekeivel.

  1. Garázs vagy pince

Bár ezek a helységek nem teljesen tartoznak az otthona belső terébe, a betörők gyakori célpontjai. Egy kis kamera a pincében vagy a garázsban tájékoztat minden mozgásról. Nem csak a betörőket, hanem például a kóbor állatokat és kártevőket (egereket, patkányokat, stb.) is felismerheti. Így az otthona minding ellenőrzés alatt lessz.

  1. Szobák értéktárgyakkal

Elemezze a háztartását, és értékelje ki, melyik szobában van a legtöbb értéktárgy. Ennek megfelelően állítsa be a kamerák helyét. Megfelelő hely a telepítésükre lehet például egy dolgozószoba számítógéppel és drága berendezésekkel, vagy egy szoba, amelyben széf van, vagy egy vitrin értéki tárgyakkal.

A beltéri otthoni biztonsági kamerák sok aggodalomtól megóvják és lehetővé teszik, hogy otthona mindig az ellenőrzése alatt legyen. Mindig rendelkezésre állnak az okostelefonján található kamerákból származó video- és hangadatok!