Biztonsági rögzítők

A biztonsági rögzítők minden felügyeleti rendszer szerves részét képezik. Alapvető funkciójuk a videofájlok rögzítése és archiválása – de ennél sokkal többre is képesek.

 

A rögzítők típusai

Záznamník pre IP kamerové sety

Hálózati videorögzítők (NVR-ek)

A vezetékes IP biztonsági kamerákhoz hálózati videórögzítőt (NVR) használnak. Beépített Power-over-Ethernet (PoE) porttal rendelkeznek a kamera egyszerű csatlakoztatásához egyetlen kábellel. 8, 16 és 32 csatornás modellek állnak rendelkezésre.

 

videorekordér analógové kamerové sety

Digitális videorögzítők (DVR-ek)

A digitális videórögzítőt (DVR) vezetékes analóg biztonsági kamerákhoz tervezték. Sziámi BNC kábelezést használ a rugalmas és egyszerű kameracsatlakozáshoz. A Securia Pro digitális videórögzítők 4, 8 és 16 csatornás változatban kaphatók.

 

wifi záznamník pre kamerové sety

WiFi dobozok

A WiFi boxok a WiFi kamera készletek részét képezik, és kamerák által továbbított adatok rögzítésére és merevlemezen való tárolására szolgálnak, amit mi is kínálunk. Azon az elven működnek, hogy a kamerák jelét az interneten keresztül továbbítják a felvevőkészülékhez csatlakoztatott vevőhöz.

 

Felvevő funkciók

Minden Securia Pro biztonsági rögzítő a legmodernebb technológiával készült, hogy biztosítsa a maximális megbízhatóságot és kiváló minőségű teljesítményt. Íme néhány jellemzőjük:
 

 

Rögzítés, mentés, megtekintés

A rögzítők a biztonsági kamerákról bejövő adatok rögzítésére és tárolására szolgálnak. Lehetővé teszik élő videó, lejátszási események és biztonsági felvételek megtekintését is.

žena sleduje stream z bezpečnostnej kamery


Rendszerbeállítások

 

A felvevők segítségével elérheti az összes rendszerbeállítást, beleértve a felbontást, a felvételi módokat, a mozgásérzékelést, a mozgászónákat, a videó tájolását és még sok mást.

 

 

  

Távoli megtekintés

 

A biztonsági rögzítőket a mobilalkalmazáshoz csatlakoztatva okoseszközéről érheti el a kamerákat. Egyes rendszerbeállítások az alkalmazáson keresztül is módosíthatók.

vzdialené prezeranie


Mozgásérzékelés

 

A biztonsági rögzítők vagy maguk észlelik a mozgást (NVR / DVR), vagy a kamerák értesítik őket, hogy mozgást észleltek, így könnyebben megtekinthetők a múltbeli események.

 

žena sleduje stream z bezpečnostnej kamery

 


Automatikus átírás

 

A felvevők merevlemezeket vagy mircoSD kártyákat használnak, és úgy tervezték, hogy a legrégebbi felvételeket automatikusan felülírják a legújabbakkal.

 

 

časový záznam z bezpečnostnej kamery
 

 

 

Vissza a boltba