Hogyan lehet bebiztosítani az erkélyt egy kültéri wifi kamera segítségével?

Sokunk számára az erkélyek és a teraszok a béke oázisa. Élvezzük az itt töltött szabadidőnket, örülünk, ha gyógynövényeket termeszthetünk itt, és sok más tevékenységet élvezünk. Az erkély egyszerűen pihenési hely. Nagyon gyakran azonban nem veszünk észre egy fontos dolgot. Bár az erkély elsősorban relaxációs zónát jelent számunkra, egyfajta veszélyt jelent az egész ingatlanra és önmagunkra nézve is. Az erkély vonzó elem a tolvajok és a betörők számára is, akiknek ragacsos ujjai az otthon lévő összes értékre összpontosíthatnak. Ma lehetőséget hozunk az erkély és a terasz bebiztosítására. A fő választás egy kültéri Wifi kamera, amely sokkal magasabb szintű biztonságot nyújt Önnek.

 

Miért érdemes minőségi Wifi kamerát választani az erkélyre?

Az elején mindig az a kérdés merül fel, hogy miért. A gyakorlatban gyakran találkozunk olyan helyzettel, amikor a legtöbb ember könnyedén veszi a kamera használatát. Határozottan nem javasoljuk. Természetesen sok generáció létezett külső Wifi kamera használata nélkül. Fel kell azonban ismernünk, hogy sok balesetnek és szerencsétlenségnek lehettünk tanúi. Soha nem tudhatja, hogy ez nem e az Ön esete. Bár minden tökéletesnek tűnik, a szerencsétlenség néhány perc alatt megtörténhet. Ezért mindig arra összpontosítson, hogy otthonának és szeretteinek a lehető legmagasabb szintű biztonságot nyújtsa.

 

Hogyan segíthet a kültéri Wifi kamera az erkélyének védelmében?

 

  • Védelem a betörők ellen - az erkély a betörők leggyakoribb bejárati kapuja. Ha a megfelelő elemeket tartalmazó kamerát választja, akkor akár egy betörőt is elriaszthat anélkül, hogy kapcsolatba kellene lépnie vele.
  • Gyermekek ellenőrzése - a szép idő vonzza a gyerekeket. Ha különösképpen kisgyerekeket szeretne felügyelet alatt tartani, és szeretné biztosítani, hogy az erkéjről ne essenek ki, akkor a kültéri Wifi kamera ezt a lehetőséget biztosítja. A gyermekbiztonságot soha nem érdemes lebecsülni, mivel a szerencsétlenség pillanatok alatt bekövetkezhet
  • Tűzvédelem cigarettacsikkek ellen - a dohányzók nagy része dohányzásra használja az erkélyt. A helytelenül eloltott cigarettacsikk azonban nagy veszélyt rejt magában, különösen, ha az erkélyen más gyúlékony dolgok is vannak. A tűz azonnal észrevehető. De mi van akkor, ha nem dohányzik, és egyáltalán nem számít tűzre az erkélyén? A cigarettacsikk a szomszédoktól is landolhat az erkélyén, minden rossz szándék nélkül. Vannak helyzetek, amikor például az erős szél képes a cigarettacsikket áthelyezni az egyik helyről a másikra anélkül, hogy eloltaná. Ezen a területen valódi óvatosságra van szükség, mert a szerencsétlenség egyértelmű szándék nélkül is megtörténhet.
  • Növelje otthona általános biztonsági szintjét - a biztonság az első és érdemes egy kültéri Wifi kamerába fektetni, még akkor is, ha csak az egész háztartás jobb érzését kelti

 

Paraméterek, amelyekkel egy külső Wifi kamerának rendelkeznie kell

Ha már gondolkodik egy külső Wifi kamerán, akkor fontolja meg azokat a paramétereket is, amelyekkel a megfelelő kamerának rendelkeznie kell. Az alapok közé tartozik például:

  • Éjjellátás - a legtöbb otthoni lopás éjszaka történik. A kültéri Wifi kamera éjszakai látásának köszönhetően nemcsak megerősítheti a biztonságot, hanem bizonyítékokat is szerezhet, ha vagyonát károsodás éri.
  • Hangbeállítások – ez alatt egy akusztikus jel lehetőségét értjük. Ezt a jelet a kamera adhatja ki, ami megijesztheti a tolvajt, még mielőtt valamilyen károsodást okozna otthonában.
  • Ellenállás a külső behatásokkal szemben - szükséges, hogy a kamera különösen ellenálljon a nedvességnek (az eső gyakori probléma az elektromos berendezéseknél). A közvetlen napfény (különösen az UV-sugárzás) kárt okozhat a kevésbé megbízható anyagoknál.

 

A kültéri Wifi kamera kiválasztása a legjobb módja annak, hogy megvédje erkélyét a betörőktől is. Ha valóban felügyelet alatt akarja tartani otthonát, ne becsülje alá a betörők potenciális bejárati helyek fontosságát.