Rendszer telepítés

Az ötlet, hogy átfúrja a ház falát, a kamerarendszer tápkábelei miatt nehéznek és ijesztőnek tűnhet, de egy kis információ birtokában azt tapasztalhatja, hogy ez viszonylag egyszerű és szórakoztató.

1. Keresse meg a megfelelő helyet a fényképezőgépeinek


Az egyik legalkalmasabb és egyben leggyakrabban használt hely az a hely, ahol a tető átnyúlik a ház falán. Miért?

 1. Ezen a ponton a fényképezőgép jól védett az olyan természetes hatásoktól, mint a szél, eső, jegesedés, ....
 2. A tető alatt található kamera is kevésbé feltűnő és viszonylag magasan van, így a vandálok aligha tesznek kárt benne.
 3. Erre a helyre kábelezést (áram- és képátvitel) is hozhatsz, ami nem nagyon lesz látható és a házad sem veszít szépségéből.
 4. A fenti kamerák több helyet tudnak felügyelni, így jobb áttekintést kaphat arról, hogy mi történik a ház körül.

E tippek ellenére a kamerák elhelyezése teljes mértékben a háztulajdonos felelőssége. De a legfontosabb dolog az, hogy a kamerák pontosan azt a házrészt vagy földterületet figyeljék, amelyet figyelni kell

 

2. Kábelezés

 

  1. A legjobb megoldás az ipari szabvány, az RG59 sziámi kábel használata. Ez az a típusú kábel, amelyet a CCTV telepítés futtatásához használnak. Ez a kábel egy videokábelből és egy tápkábelből (pozitív és negatív) áll, innen ered a sziámi név.

  2. Most meg kell találnia a belépési pontot a házon kívülről a belsejébe. A legtöbb otthon tetőtérrel rendelkezik, ami nagyszerű hely az RG59-es vezeték bevezetéséhez a házba.

  3. A padláson adjon meg egy helyet a DVR / NVR és a monitor számára, ahol az el lesz helyezve.
   Vigye az összes RG59-es vezetéket a tetőtérben lévő helyiségbe. • Ha olyan RG59 kábelt vásárolt, amely már a vonalhoz van csatlakoztatva BNC csatlakozásokkal, akkor itt csatlakoztassa a DVR-hez / NVR-hez. Ha tömegesen vásárolt csatlakozások nélküli RG59 tekercseket, vásárolnia kell egy BNC csatlakozót, és csatlakoztassa mindkét végét, majd csatlakoztassa a DVR-hez / NVR-hez.

  4. Ha hatalomról van szó, két lehetőség közül választhat. Mindegyik tápkábelt külön-külön bevezetheti egy aljzatba (egy köteg segítségével) és egy AC adapterbe.

  5. Kaphatsz egy tápdobozt, ahol az összes vezetéket a hálózatra csatlakoztatod és onnantól már csak egy vezetéked lesz, ami a konnektorba fog vezetni.

  6. Most, hogy csatlakoztatta a video- és tápvezetékeket, csak csatlakoztassa a DVR-t / NVR-t, és csatlakoztassa a monitort a DVR-hez / NVR-hez (természetesen a monitornak is áramra van szüksége).

  7. Ismétlem, ez egy egyszerű és szórakoztató projekt lehet, ha már felvérteződik a megfelelő információkkal.

 

Ajánlott kamerarendszerek

 
Vissza a boltba