Securia Pro gyárunk Shenzhenben, ahol kamerarendszereket gyártunk

Cégünknél a Securia Pro mindig arra összpontosít, hogy magas színvonalú biztonsági megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára. Sikerünk középpontjában áll a kínai Shenzhen városában található gyárunk, ahol saját kamerarendszereinket és azok alkatrészeit gyártjuk.

A legmodernebb technológiával felszerelt gyár az a hely, ahol kameráink és alkatrészeink, mint alaplapok, külső burkok és egyéb alkatrészek születnek. A videóban az alkatrészek nyomtatott áramköri lapra vannak felszerelve.

Technikusaink gondosan felügyelik a gyártási folyamat minden lépését, a tervezéstől az összeszerelésig, hogy biztosítsák, hogy a végtermék megfeleljen magas színvonalú követelményeinknek. A minőségre való összpontosítás lehetővé teszi, hogy tartós és megbízható kamerákat készítsünk a legújabb funkciókkal.

A saját alkatrészeink gyártása teljes ellenőrzést biztosít számunkra a termékminőség felett, és lehetővé teszi, hogy rugalmasan reagáljunk ügyfeleink egyedi igényeire. Így személyre szabott termékeket tudunk kínálni, és mindig garantáljuk az egyenletes teljesítményt.

Számunkra Shenzhenben található gyárunk több, mint egy gyáregység – ez egy olyan hely, ahol megszületnek azok az innovációk, amelyekre a biztonság jövőjéről alkotott elképzelésünket építjük. A Securia Pro büszkén kínál olyan megoldásokat, amelyek megvédik Önt és értékeit.