Hiányzik a videoátvitel a kamerából

Ha a videofeed nem jelenik meg egy adott kameránál a DVR/NVR rendszeren, akkor ellenőriznie kell a kamera csatlakozását.

A kamera csatlakozásának ellenőrzéséhez:

Csatlakoztassa a kamerát egy másik porthoz a DVR/NVR hátulján. Ha van olyan port, amely éppen egy másik kamera videóját jeleníti meg, először próbálja meg a kamerát ehhez a porthoz csatlakoztatni. Ha a kamera képe megjelenik az új port használatakor, próbálja meg újra az eredeti portot, az újracsatlakozás elindíthatja a kamera videoforrásának megjelenítését.

Ellenőrizze, hogy a fényképezőgép megfelelően csatlakozik-e a hálózati adapterhez, és hogy a hálózati adapter egy működő aljzathoz van-e csatlakoztatva.

Fedje le a kamera lencséjét. Figyelje meg, hogy a piros LED-ek kigyulladjanak, és hallgassa meg a kattanó hangot. Ez azt jelenti, hogy az infravörös (IR) LED-ek kigyulladnak, és a kamera elegendő energiát kap. Ha a fényképezőgép nem kap elég áramot az infravörös (IR) LED-ek bekapcsolásához, csatlakoztassa a kamerát egy másik elektromos aljzathoz.

Próbáljon ki egy másik BNC vagy Ethernet kábelt. A kábelek megsérülhetnek, ha meggörbülnek, megcsavarodnak vagy eltörnek.

Győződjön meg arról, hogy a BNC vagy Ethernet kábel hossza nem haladja meg a maximális átviteli hosszt. A maximális ajánlott kábelhossz után a képminőség romlik.